Fémkeresők

accupoint modul 02 femkeresobolt

Partnereink

Ki olvas minket

Oldalainkat 5 vendég böngészi

altAz oldal megtekintésére: Mozzila Firefox böngésző; JavaScript, Flash Player, ActiveX engedélyezése valamint 1366 x 768 képernyőfelbontás javasolt.

Címlap

Napjainkban már lehetővé vált a fémkereső készülékek segítségével, olyan tárgyakat is felkutassunk, amelyek az emberi szem elől elrejtőzve pl. a földben, falban vagy vízben fekszenek. A professzionális keresőkészülékek mind a mágneses (vas) mind a nem mágneses (arany,ezüst,bronz, réz,stb.) tárgyakat képesek pontosan analizálni! Sajnos manapság még mindíg kínálnak olyan fémkeresőket amelyekkel érmék és egyéb apró fémtárgyak felkutatását szinte hihetetlen nagy mélységben igérik! De ez gyakran csak igéret marad! Ezért éppen a fémkeresőkészülékek területén a laikus részére nem mindíg könnyű a kivánt információhoz jutni. Mielőtt egy fémkereső készülék vásárlása mellett döntene, a következő kardinális kérdést tegye fel magának:

"Melyik és milyen méretű tárgyakat akarok milyen mélységben keresni?"alt

Ha egy, két vagy három méter és ezt meghaladó mélységben elásott tárgyak után, mint lemezládák, rézüstök, stb. szeretnének kutatni, akkor ehhez feltétlenűl MÉLYSÉGI keresőkészülék szükséges. A hagyományos fémkereső készülékek egyes érmék, gyűrűk, jelvények stb. keresésére biztos jó lehet, viszont ez mélységi keresésre használhatatlan!

Alapvetően legyen megemlítve, hogy pl. egy 20 cm-es keresőfejjel nem lehet 2 méter mélységben tárgyakat keresni, ha csak az a tárgy nem olyan méretű mint egy 200 literes hordó vagy egy autó!

Itt a következő szabály érvényesűl: Minnél mélyebben akarnak kutatni, annál nagyobb legyen a keresőtekercs átmérője és a keresett tárgy mérete is!

Szabvány keresőtekercsnek nevezik a kb. 20-25 cm átmérőjű fejet. Ezzel majdnem minden területen jól kijönnek, Ha viszont nagyobb tárgyakat mélyebben szeretnének keresni, akkor a 30 cm átmérőjű vagy még nagyobb keresőtekercs helyénvaló. A kereséshez apró fémtárgyakkal erősen szennyezett területen (pl.-ul fürdésre használt vízpartok) vagy nehezen hozzáférhető helyeken, különösen ajánlatos egy kb. 10 cm-es keresőfej.

Köszöntő

Ma 2024. március 29., péntek, Auguszta napja van. Holnap Zalán napja lesz. Boldog névnapot kívánunk!

pulsedive femkeresobolt 2024 modulba

Aranymosó szett